Yrityksemme tallentaa ja käsittelee henkilötietoja EU:n tietosuoja-asetuksen GDPR:n edellyttämällä tavalla.

Tietosuojaselosteen sisältöä voidaan muuttaa julkaisemalla uusi versio verkossa. Siksi suosittelemmekin tutustumaan tietosuojaselosteeseemme säännöllisesti.

Exnita Oy

Tietosuojaseloste
Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Exnita Oy
Y-tunnus: 1473336-0

osoite: Katavantie 61, 21430 Yliskulma

kotipaikka: Yliskulma

puhelin040 077 4360

sähköposti: arto@exnita.fi

Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö

Arto Palm
osoite: Katavantie 61, 21430 Yliskulma
puhelin040 077 4360 sähköposti: arto@exnita.fi

Henkilörekisterin nimi

Exnita asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelemme tietojasi messuosasto.fi  verkkosivun palveluiden tuottamiseen käyttöehtojen mukaisesti ja tehtyjen sopimusten toteuttamiseksi, asiakasviestintään ja asiakassuhteen hoitamiseen sekä suoramarkkinointitarkoituksiin.

käytämme tietojasi suoramarkkinointiin ainoastaan, jos olet antanut tähän suostumuksen, esimerkiksi verkkosivujemme yhteydenottolomakkeen tai uutiskirjeen tilauksen yhteydessä.

Jos vierailet verkkosivustollamme, keräämme tietoa sivustomme käytön analysointiin, tilastolliseen seurantaa ja sisällön kiinnostavuuden arviointiin. Tietojen avulla voimme parantaa verkkosivuston toimivuutta, suunnitella sinulle hyödyllisempää ja kiinnostavampaa sisältöä sekä näyttää sinulle verkkokäyttäytymiseesi perustuvia mainoksia. Kaikki kerätty tieto on nimetöntä, eikä sivustollamme suoritettuja toimintoja voida liittää tiettyyn henkilöön. Voit estää verkkokäyttäytymiseesi perustuvien mainosten näyttämisen poistamalla ja kieltämällä evästeet selaimellasi.

Emme tee henkilötietoihin kohdistuvaa profiliointia tai niiden käsittelyyn perustuvaa automaattista päätöksentekoa.

Rekisteröitävät tiedot

Henkilörekisteriin merkitään seuraavat tiedot:

Uutiskirjeen käytöstä keräämme seuraavat tiedot:

Nimi ja Sähköpostiosoite

 

Palautelomakkeen käytöstä keräämme seuraavat tiedot:

Nimi ja Sähköposti

 

Verkkosivujemme käytöstä keräämme seuraavat tiedot:

URL-reitti sivustolla

Vierailun ajankohta

Selaintyyppi ja -versio

Laitetyyppi

Verkkosivulta uutiskirjeen tilanneen nimi ja sähköpostiosoite

IP-osoite (tallentuu verkkopalvelimien lokeihin, jotta voimme tunnistaa ja estää vilpillistä tai luvatonta pääsyä järjestelmiimme).

Emme tee henkilötietoihin kohdistuvaa profiliointia tai niiden käsittelyyn perustuvaa automaattista päätöksentekoa.

Säännönmukaiset tietolähteet

Pääsääntöisesti saamme tietosi sinun itsesi antamana, kuten rekisteröityessäsi uutiskirjeen tilaajaksi, tai olemalla meihin yhteydessä verkkosivuillamme olevan yhteydenottolomakkeen tai muun henkilökohtaisen vuorovaikutuksen kautta sekä  Sosiaalisesta mediasta asiakkaan osallistuessa arvontaan.

 Henkilötietojen luovuttaminen

Käytämme alihankkijoita tietojen käsittelyssä tarvittavien IT-järjestelmien kuten palvelinympäristön hankkimiseksi.

Yritys- ja yhteisöasiakkaisiin ja niiden edustajiin kohdistuvassa suoramarkkinoinnissa ja niihin liittyvässä tietojen käsittelyssä käytämme säännönmukaisesti seuraavia palveluntarjoajia:

Google

Mailchimp

Voimme luovuttaa tietoja myös jollekin muulle palveluntarjoajalle kohdennetun markkinointikampanjan toteuttamiseksi.

Kolmansilla osapuolilla ei ole mitään itsenäistä oikeutta käyttää meiltä saamiaan tietoja toimeksiantoa laajempaan käyttöön. Varmistamme, että kaikki palveluntarjoajamme, joille tietojasi luovutamme, noudattavat tietosuojalainsäädäntöä.

Emme luovuta tai jaa tietojasi kolmansille osapuolille muutoin kuin tässä tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla, ellet itse selkeästi sitä pyydä tai valtuuta meitä tekemään, tai ellei tietojen luovuttamiseen on jokin laissa määritelty ja tarpeellinen oikeudellinen syy.

Emme koskaan myy tietojasi kenellekään.

 

Rekisterin suojaus

Käytämme seuraavia suojatoimia tietoturvan varmistamiseksi.

Käsittelemme henkilötietoja vain nykyaikaisilla ja tietoturvallisiksi todetuilla tietojärjestelmillä, jotka vastaavat tyypillisimpiin tietoturvariskeihin.

Rajaamme pääsyn tietoihin salasanoilla ja henkilökohtaisilla käyttäjätunnuksilla vain niille henkilöille, jotka ovat siihen oikeutettuja, ja jotka niitä tarvitsevat tässä tietosuojaselosteessa kuvattujen tarkoitusten toteuttamiseksi.

Säilytämme tietosi tietokoneen palvelimilla konesaleissa, jotka sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa, jonne pääsy asiattomilta on estetty.

Rajaamme yhteydet palvelimille palomuurien taakse.

Tietojen tarkastusoikeus ja korjaaminen

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyynnön toteuttamiseksi rekisteröidyn tulee olla yhteydessä yhteyshenkilöön. Yhteystiedot näkyvät yllä. Yhden (1) tarkastuspyynnön käsittely vuodessa on rekisteröidyllemaksutonta.

Rekisteröidyllä on lisäksi oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisentiedon korjaamista. Tietojen korjauspyynnössä on yksilöitävä korjattavavirhe ja ilmoitettava korjatut tiedot. Korjauspyynnön toteuttamiseksi rekisteröidyn tulee olla yhteydessä yhteyshenkilöön.

 Muut rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää itseään koskevien tietojen käyttö laissa määriteltyihin tarkoituksiin. Tällainen kielto voidaan antaa milloin tahansa yllä mainitulle yhteyshenkilölle.

Uutiskirjeen peruminen

Uutiskirjeen peruminen onnistuu helpoiten siten, että kun saat uutiskirjeen, sen lopussa on peru uutiskirje linkki jonka jälkeen tietosi poistetaan uutiskirjelistalta.

Ota yhteyttä!

Onko sinulla kysyttävää? Palautetta? Haluatko tarjouksen? Ota yhteyttä!